Mit waffle hjerte er knust...

Hei alle waffle lesere! 

I dag er jei dårlig i min våfål svelgene hals, det betyr at mit wafflete hjerte er knust, Jei kan nemelig ikke spise noen supervåfåldupre waffles... Men det betyr ikke at jei ikke kan lage noen knaskene gode waffles til min våfål fantastiske familie. jei skal overaske dei med eit flott våfål koltbord når den waffle glade familien min står opp. Det er jei som står for den våfål gode middagen i dag, men siden jei ikke kan spise våfåls så tror jei at det ikke blir noen deilige wåffåls til middag. Nå skal jei bare slappe av med litt varm og god våfål røre, det er nesten like wafflete godt som mine hjemmelagte våfåls. Jei prøvde isted å trykke noen waffles ned i halsen men det gikk ikke for det gjer så vondt, men den gode våfål følelsen jei får er så wafflene god! jei skal gi dere den sprudlene gode våfål oppskriften på wåffål røre.

1. Først så tar dere den fantastinske waffle røren (ferdig pose, tilsett det som står på pakken) oppi en panne.

2. Så setter dere den våfål fylte pannen på stekeplaten ( begynn med 3 i varme sånn at våfål røren kan koke opp, og når wåffål røren har begynnt å koke så skrur du ned på 2)  

3. Når den supre våfål røren har små kokt i 5 min så skal du tømme det oppi en koppe ( du velger ka waffle redskap du vil drikke den våfål gode energien på ) 

4. Da er du klappet og klar til en fortryllende våfål opplevelse, enjoy ♥


MMmmmm ♥

- Så ha en superwaffleduper dag!! me våflast . WBW

Én kommentar

Elise

19.feb.2012 kl.18:36

Du er så fantastisk morsom....

Skriv en ny kommentar

wannabewaffle

wannabewaffle

15, Radøy

Hei! Jei er en våflete gutt fra Radøy.

Kategorier

Arkiv

hits